...ja vähän isompaakin ;)

Eilen illalla käytiin yliopiston parkkipaikalla pyörähtämässä pienet treenailut. Sarita oli suostunut lähtemään paikallamakuuvahdiksi, joten saatiin sitäkin sitten otettua.

Alkuun otin seuraamisia ja jättäviä muutamaan kertaan. Seuraamiset oli tosi hienoja, ei pitkään aikaan ole jaksanut tehä noin innolla vaikka oli tosi lämmin ilma! Läähättikin mutta silti oli tosi tiivis ja kiva seuraus vaikka otin pitkiäkin pätkiä. Jättävistä maahanmeno oli nopea ja hieno. Seisomisessa lösähtikin maahan, toistin pari kertaa ja sama. Palkkasin kerran helposta seisomisesta käsimerkillä jonka jälkeen sitten tajusi mitä haettiin. Herkästi näköjään menee maahan kun on vähän kuuma..

Pari kertaa otettiin luoksetulon pysäytys, muutama ihan hieno siellä joukossa. Kuitenkin etenee vielä välillä ihan liikaa.

Paikallamakuita otettiin siis piilossa (menin kyykkimään jonkun aitajutun taakse :-D) ja laitoin Raipen makaamaan nurmikolle jotta saisi häiriötä hajuista. Myös Roope (Saritan koira) oli häiriönä vähän matkan päässä. Ensin minuutti, hyvin pysyi ja oli kuulemma kerran vilkaissut taakseen, muuten kytännyt minuun päin. Sitten kaksi minuuttia ja vähän päälle, hyvin pysyi. Vähän oli haistellut maata tosin, mutta muistanutkin että mitä oltiin tekemässä :--)
Sitten lopuksi Sarita vielä käskytti meille jotain seuraamisia ja aika hienosti Raipsa jaksoi.


Tänään treenattiin norssin kentällä Anniinan ja Staran kanssa. Otettiin vähän ketjutteluja, ne menee tosi hyvin, Rami keskittyy mahtavasti ja seuraamiset oli tänäänkin tosi hienoja!
Tehtiin vähän samoja juttuja kuin eilen, yhteen väliin ketjutettiin kaikki yksilöliikkeet (alo) paitsi hyppy ja tosi makeesti jaksoi.

Liikkeestä seisominen oli taas aluksi sitä että mentiin maahan. Jotenkin tuo lämmin keli tekee sen että laiskottaa ja haluaa mennä maahan :--D no, palkkasin taas helposta ja se alkoi sujua.

Tänään otettiin myös avoimen liikkeitä tällä kertaa onnistuneesti! Luoksetulon pysäytys otettiin pari kertaa, pysähtyi melko hienosti jo, pieniä tepsutusaskelia käskyn jälkeen mutta edistystä! Matka ei ole vieläkään kovin pitkä, enkä alakaan pidentämään ennen kuin stoppi on varma. Kaukoja otettiin kans muutaman kerran. Välissä vähän laiskoja, mutta loppuun saatiin pari tosi hienoa kolmen vaihdon sarjaa. Palkkasin ja lopetin sen siihen, voitais ottaa aina joka treeneissä vähitellen noita.

Paikallamakuu otettiin yhteisesti Staran kanssa 4 minuuttia. Anniina kävi palkkailemassa joten Rami sai kivasti häiriötä siinä. Menin aika kauas Ramista, koematkaa pidempi matka varmaan. Hyvin pysyi, vaikkakin vilkuili vähän.

Nyt on treenailut sujuneet siis aika hienosti, ehkä saisin aikaseksi (=uskaltaisin) ilmoilla jonnekin kokeeseen tässä :-D

- Jenna ja Rami