Viime keskiviikkona siis käytiin yo:lla tokoilemassa taas isossa porukassa. Rami keskittyi keskinkertaisesti, välillä tuli vilkuiltua muita. Seuraamiset oli ihan kivoja.
Paikallamakuussa oli kerrassaan OUTO että nosti päätä. Lopuksi otin onnistuneen suorituksen. Pitääkin vielä varmistella tuota, näköjään päässyt melkeinpä unohtumaan. Luulisin että johtuu siitä että en ole palkannut maahan vaan keskittynyt loppuperusasentoihin. Yritetään nyt vähän saada vaihtelua näihin palkkauksiin niin mikään osa ei hajoa käsiin.



Nyt sitten pidettiinkin taukoa suuremmista tokoiluista pari päivää, tänään iltalenkin yhteydessä käväistiin päiväkodin parkkipaikalla vähän tokoilemassa. Rami oli aivan innoissaan, teki kaiken tosi upeasti.
Otettiin vähän seuraamista, ensimmäisillä muutamalla askelella pidän namia niin että ei pudota kontaktia (olisi pitänyt puuttua tuohon aiemmin), sitten tiputan käden normaalisti ja kontakti pysyy. Käsi häivytetään vähitellen.
Yleisestikin seuraamiset mahtavaa, se jopa meinasi äännellä jotain vinkumisen ja röhkimisen väliltä, ihanaa.
Otettiin nopeita sivulletuloja ja ne oli kyllä oikeasti tosi nopeita. Kiepsahti hyvin oikeaan kohtaan. Palkkasin satunnaisesti, joinain kertoina heti, joinain kertoina odotin 5-10sek.
Sitten sitä paikallamakuuta, ensin otin vain maahanmenoja sivulta. Maahan > heti kun pääkin alhaalla tiputan nenän eteen namin. Näitä muutama toisto. Pyrin saamaan näin enemmän intoa ja vauhtia maahanmenoon.
Sitten kävin muutamankymmenen metrin päässä muutamiakymmeniä sekunteja ja kerran ihan vain kääntymässä. Hyvin piti pään alhaalla. Kerran otin vielä maahan palkattuani loppuperusasennon, nousi aika hyvin kun menin niin taakse että joutui vähän peruuttamaan.
Luoksetuloja otin pari, vauhti oli aivan upea ja vielä jarruttikin hienosti eikä törmännyt vaan kiepsahti oikeaan kohtaan, jes!

Keppejä otettiin eilen ja vauhtia löytyi vähän enemmän nyt kun ei oltu muutamaan päivään niitä kokeiltu: