Viime viikko vietettiin Ramin kanssa torstaihin asti Rovaniemellä siskoni luona. Uudenvuodenaatoksi palattiin kuitenkin kotiin, tällä kertaa ei lähdetty maalle raketteja pakoon.
Vuodenvaihde sujui silti ihan rauhallisesti, sisätiloissa molemmat koirat olivat ihan rauhassa, vain Noomi vähän huolestui paukkeesta ja kyhjötti jaloissa (kuitenkin välillä nukkuen) koko illan. Noomi käväisi pihalla ulkona joskus kahdeksan jälkeen, jolloin se säikähti pauketta melko pahasti ja tahtoi äkkiä takaisin sisälle turvaan. Ehti kuitenkin onneksi tehdä tarpeensa ennen pelästymistä. Ramin kanssa kävin vähän myöhemmin kävelyllä n. 15min, ja Ram kyllä yllätti positiivisesti! Ei siis minkäänlaista noteeraustakaan paukkeeseen vaikka siihen aikaan paukkui jo ihan kunnolla! Ramihan siis pelkäsi raketteja ollessaan uudenvuoden kotona puolen vuoden ikäisenä ja kaksi edellistä uuttavuotta ollaan pakoiltu maalla.

Noomin sairausloma on ohi ja voidaan siis lenkkeillä ja treenailla taas normaaliin tahtiin. Haava on parantunut huippuhyvin, kauluria ei tarvitse enää, Noomi ei yritäkään koskea haavaan. Haavaa ei enää erotakaan oikeastaan kovin hyvin, ainoastaan yksi ommel on jäänyt sulamatta (tarkoitus poistaa huomenissa jotta ei tulehdu).

Rovaniemellä käväistiin Ramin kanssa myös Saran luona ja treenaamassa. Pakkasta oli varmaankin n. -25 astetta, joten treenit olivat lähinnä hyppelyä ja vauhtiliikkeitä (ruutu, nouto, luoksetulo). 





Ylläolevat treenikuvat (c) Sara

Tällä viikolla lähtee kaikki kevään ryhmät pyörimään. Ramin kanssa käytiin tänään agilitytreeneissä. Keskiviikkoisin koulutan itse, perjantaisin Ramin toko, sunnuntaisin Noomin toko AD:lla. Tulee siis ihan mukavan aktiivinen kevät. :) 
Tänään käytiin Noomin kanssa Hiukkavaaran hallilla tokoilemassa (vuokrattiin tunniksi Anniinan kanssa). Treenattiin paikallamakuuta, seuraamista ja ruutua lähinnä ja intoa riitti ihan mukavasti.
Rami oli agitreeneissä kivasti kuulolla ja innoissaan. Lähdössä se oli levoton ja kyttäili takana olevia koiria (enkä kauheasti ihmettele kun yksi koirista karkasi monta kertaa Ramin luo odottaessamme vuoroa), mutta radalla ei häiriintynyt. Ainoa miinus se, etten itse osaa ohjata... Ramihan kyllä menee sinne minne ohjaa. :D