Viime aikojen treenailut ovat olleet melko positiivisia. Rami on napannut jostain itselleen intoa, ihme koira. Eräänä iltana viime viikolla, kun menin kentälle ja vilautin Ramille narulelua, meinasin ihan järkyttyä siitä kuinka nopeasti se tuli sivulle. Siis ihan heitti itsensä siihen. Yleensä se vain lyllertää laiskahkosti.

Rami on siis ollut viimeaikojen treeneissä aika huippu. Seuraa innolla, tekee melko tarkkaa työtä kaukoissa ja luoksarin stopitkin ovat olleet ihan semi-ok. Ainoa moittimisen aihe on paikallamakuu, en tiedä, kuinka vakavaa tämä on, mutta pää on noussut tavallista enemmän. Aiheutin tämän kenties itse, kun teetin liian vaikeaa treeniä leikkiessäni ja treenatessani Noomin kanssa samalla jättäen Ramin makaamaan.

Noominkin treenit ovat olleet pääasiassa kivoja. Mun itse täytyy kiinnittää huomiota siihen, etten treenaa liikaa (varsinkaan samaa juttua). Noomin seuruu alkaa näyttää jo ihan hyvältä, namikäsi on kyllä vielä se mitä tapitetaan. Tästä on ihan pieni videonpätkäkin, jonka Anniina kuvasi viime torstaina. Eipä tuosta nyt paljoa näe, mutta laitetaanpa kuitenkin.

1273611293_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen alkoi kesäkauden treenit KAS'lla. Maanantai on kunnon tokopäivä: viidestä kuuteen Rami saa tylsistyä ja kerätä kierroksia hallin seinustalla, kun koutsaan Anniinan kanssa mölliryhmää, kuudesta seitsemään sitten pääsee tokoilemaan voi-evl-ryhmässä.
Eiliset treenit olivatkin taas onnistuneet, tähänhän alkaa jo tottua. Alkuun otettiin paikkamakuuta, A-esteen taakse piiloon. Ekalla jostain kumman syystä pää oli noussut ennen kuin edes ehdin piiloon, joten korjasin ja tämän jälkeen pysyi sitten kun kävin piilossa muutamaan otteeseen. Eiköhän tuosta ihan varma tule.
Seuraamisia kouluttaja katsoi kaikilta. Rami oli hyvin kuulolla ja teki ihan kivasti. Näytettiin sivuaskelia, paikallaankäännöksiä ja perus suoraa pätkää. Pidemmällä suoralla Rami lähtee vähän edistämään, sivuaskelet ja paikallaankäännökset hyviä.
Loppuajalla otettiin joitain luoksarin stoppeja ja kaukoja, intoa oli. Noutoakin pari kertaa, en enää vaatinut pitämään kapulasta kiinni, kun otin pois (alkoi mennä jo siihen, ettei päästä irti edes käskystä... :D).

Kesäkaudella Rami treenaa siis maanantaisin tokoa (voi-evl) ja perjantaisin agilitya jatkoryhmässä. Nyt kun aloin kouluttamaan, saan myös halliin avaimen ja päästään vapaavuoroille treenailemaan, voidaan keskittyä agilityynkin kesällä enemmän. :)

Ja kuten ehkä joku jo huomasikin, sain vihdoin vaihdettua blogin ulkoasun. Kesti pitkään, ennen kuin sain väsättyä kunnollisen, minusta tämä on nyt ihan kelvollinen. Vaihdoin myös molempien esittelykuvat, nyt ne kuvaavat myös koirien luonteita vähän paremmin...