Eipäs otettukaan Ramia vielä kotiin. Käytiin siis katsomassa sitä lauantaina Noomin kanssa, ja sen verran Rami kiihtyi ja ulisi ja oli kiinnostunut Noomin takapäästä, että saa viettää vielä viikon poissa kotoa. Näillä näkymin se tulee kotiin sunnuntaina.
Ehdinpäs kuitenkin viettää pienen aktivointihetken Ramin kanssa mummolan pihassa, tehtiin ruutua evl-tyyliin. Ensin ilman merkkiä, lopulta sujui merkiltäkin. Hyvin oli ruutu muistissa. 
Huomaa kuitenkin, että Rami on saanut ruokaa "ilmaiseksi" kolme viikkoa (luultavasti enemmänkin kuin normaalisti) ja saanut vapaasti leikkiä leluillaan milloin huvittaa ja muutenkin rajattomasti huomiota. Tekemisestä puuttui se-jokin, kun palkka ei ollut enää entisen lailla arvokas. No, en usko, että tästä tulee ongelmaa kun siirrytään takaisin normaaliin rytmiin Ramin palatessa, ruokaa ei juuri tule ilmaiseksi...

Noomin kanssa käytiin eilen Tarun ja Nitan luona treenaamassa. Noomi teki oikein päteviä seuraamisia ja liikkeestä maahanmenoja. Liikkeestä seisominen meinasi taas valua, koitettiin sitä korjailla. 
Päivän ongelmana oli paikallamakuu. Noomi paineistui kamalasti Nitasta, eipä kyllä ole otettukaan juuri rivissä makuuta. Jankattiin sitten monta onnistunutta toistoa Tarun luodessa häiriötä vieressä ja lopulta saatiin ihan onnistuneita pätkiä. Silti jotenkin jäi huono fiilis tästä paikkamakuutreenistä. :(

Tänään sitten käytiin lähikentällä tavoitteena kivailutreenit. Tehtiin ensin seuraamisia ja jääviä, nämä ok. Noomi teki oikein kivalla vireellä. Kentän toiseen päähän tuli muita treenaajia, hyödynnettiin häiriötä ja otettiin helppoja paikkamakuita. Taitaa olla parempi, että pidän palkan kädessä (aiemmin ollut kipossa), N keskittyy näin paremmin. Ensin vahvistelin vähän perusasennosta maahanmenon oikeaa tekniikkaa (meinasi jättää toisen kyynärpään aavistuksen ilmaan). Sitten aivan lyhyitä paikkamakuita, pisimmillään ehkä puolisen minuuttia palkkausten välissä. Tosi hyvin makasi keskittyneen näköisenä. :) Ja loppuun vielä kerran loppuperusasentoon asti, nousi ok.