Eilen videoitiin Noomin treenailua vähän. Tässä luoksetulo ja liikkeestä seisominen ja tässä nouto. Noutoon olen nyt taas ihan tyytyväinen. Noomilla oli aika pitkään päällä vaihe, jossa nouto onnistui vain joka toisella treenikerralla. Siis oikeasti, joka toisella treenillä Noomi teki huippunoudon vauhdilla ja hienolla palautuksella eikä tietoakaan epävarmuudesta, joka toinen taas oli paineistuminen ja kapulan pudottelutreeni. Nyt luullakseni ollaan päästy kys. vaiheesta ohi, sillä ollaan tehty jo ainakin neljä noutotreenikertaa ilman paineistumista. :)
Luoksetulossa edelleen törmätään ilman käsiapua, pyrin nyt opettamaan että kiepsahtaa vähän hillitymmin. Noomilla kun on tapana hypätä ensin melkein syliin ja sitten kiepauttaa takapäänsä sivulle... Liikkeestä seisomisesta pitäisi pikkuhiljaa oikeasti häivyttää se vartaloapu, sitä on niin kauan jankattu apujen kanssa. Tänään tein takapalkalla pari ilman apuja, ja oli aika napakoita. Pitää siis hyödyntää tätä.
Seuraaminen on mennyt huimasti eteenpäin parin viikon aikana. Noomi osaa nyt seurata melko hyvin säilyttäen oikean paikan ja tiiviyden ilman namin tuijottamista.

Tänään käytiin taas pitkästä aikaa Noomin kanssa hallilla treenaamassa agijuttuja. Tehtiin putkea ja siivekkeiden kiertoja. Noomi oli tosi innoissaan, repi lelua ja välillä vähän hihaakin... Tehtiin myös puomin alastuloa hihnassa niin että nostan puomille. Tosi hienosti oli muistissa, vaikkei oltu pitkään aikaan tehty. Noomi pysähtyy oikeaan asentoon hyvin, nyt vain pitäisi pikkuhiljaa kokeilla itse jäädä jälkeen tai mennä edellä.