Viime viikon perjantaina ohjatuissa treeneissä Rami oli varsin outo. Se oli aivan sekaisin jostain hajusta, ei pystynyt keskittymään kovinkaan ja vinkui lähes koko ajan. Aivan kuin olis ollut juoksuinen narttu jossain lähellä. Tehtiin sitten jotain helppoja juttuja.

Perjantaina iltapäivällä Moona ja Niilo tulivat käymään. Rami tuli Niilon kanssa aika hyvin toimeen. Illemmalla kävivät myös Sarita ja Werneri-bichon. 
Maanantaina Moona tuli auttamaan Ramin trimmauksessa, tosi hyvin saatiin nypittyä selkä (noh, Moona teki suurimman osan työstä) ja muutenkin siistittyä. Kiitokset Moonalle avusta! :)

Oon vähän laiskotellut treenaamisen kanssa tällä viikolla, ollaan otettu lähinnä vain jotain 5min naksuiluja sisällä ja pihalla. Tunnarissa on edistytty, ruudussa on menty takapakkia.
Tunnarissa ei ole nostellut vääriä ja muutenkin hyvin aina tuonut oman. Vielä olis vieraiden ihmisten hajut lisättävänä.
Ruutuun menee välillä hyvin, useimmiten ajautuu oikeaan laitaan. Täytyy vielä saada varmuutta oikeaan paikkaan ennen välimatkan lisäämistä.

Kyselin tänään paikkaa OKK:n kokeeseen (14.11) ja mahdutaan taas, ellei koe täyty seuran jäsenistä.