...mä menen minne sattuma johtaa.

  Niin. Tuo voisi olla Ramin tämänhetkinen motto. Ainakin agilityssä. No, on se soveltanut sitä vähän tokossakin (lähinnä ruudun yhteydessä).
  Mikähän siinä on, että aina, siis ihan aina ennen kisoja alkaa kaikki mennä ihan metsään? Saan jälleen kerran todeta, että ensi viikon kisoihin ja kokeeseen mennään ainakin Ramin kanssa ilman minkäänlaisia toiveita suuremmasta menestyksestä. :D Noomi sen sijaan on vähän mysteeri, kun en osaa ennustaa kuinka se suhtautuu minun jännittämiseeni.



  Pääsiäisloma vietettiin nauttien lämpimästä säästä, ihan kuin kesä olisi tullut yhtäkkiä. Ja kohtahan se tulee ihan oikeastikin, enää reilu kuukausi kesälomaan! Noomi on tehnyt ahkerasti paikallaoloja ja muuta yleistä tokoilua. Alokkaan liikkeitä ollaan ketjuteltu jonkin verran, tässä videolla viime viikolla tehty palkattomuustreeni, kaikki yksilöliikkeet putkeen. Ihan hyvin se kestää nyt kehujakin, ei mene sekaisin... Ainoa harmistus tuossa treenissä oli pari haistelukohtaa liikkeiden väleissä, joista jouduin kutsumaan pois. :( Tuleehan se toki sieltä ilman mitään ongelmaa ekalla käskyllä, mutta jotenkin ikävästi katkeaa suoritus.
  Noomin seuraaminen on ollut viime aikoina tosi kivaa, vaikka ihan pikkuisen ehkä liikaa painaakin. En viitsi nipottaa siitä, kun se on niin kivan kestävää. Voisin viedä Noomin Ramin tilalta evl-seuraamiseen! Huomaiskohan kukaan.

  Rami on treenannut muistutteluna evl-liikkeitä, mutta hävettävän vähän. Olen kai ollut niin keskittynyt treenaamaan Noomia ekaan kokeeseen, etten ole kunnolla ehtinyt edes miettiä Ramin koetta... Vaikka Rami varmaan olisi se, joka enemmän sitä treeniä tarvisi (Noomillahan on ollut aloliikkeet valmiina jo puolisen vuotta...). Noh, ehditäänpä me tässä vielä muutamat muistuttelutreenit tehdä, ja niillä mennään sitten.