Eilen vietettiin Ramin 4-vuotissynttäreitä. Tai no, eipä me paljon juhlittu, Rami pääsi pitkälle lenkille ja treenaamaan vähän tokoa.
  Ramista on neljässä vuodessa tullut ihan hieno harrastuskoira. Olisi niiin paljon hienompikin, jos olisin osannut tehdä asiat toisella tapaa sen ollessa pieni. Motivaatio-ongelma on edelleen ja todennäköisesti pysyykin, mutta ehkä se vähitellen hiipuu pois? Ramin motivointi kuitenkin on nykyään helpompaa, kuin esimerkiksi vuosi takaperin. Nelivuotias ei kuitenkaan ole mikään kauhea ikäloppu, kyllä me vielä ehditään. Vaikka mitä.



  Tänään sitten Rami neljävee pääsi kisaamaan vähän aksaa. Mentiin kaksi rataa, hyppäri (video alla) ja agirata. Rami oli vähän laama taas, kun lämpöasteita oli jopa 20 ja itsekin olisin saanut juosta paljon nopeampaa. Molemmilta radoilta selvittiin kuitenkin ilman virheitä ja alitettiin ihanneaika muutamalla sekunnilla. Kontaktit sujuivat ihan kivasti vieraillakin esteillä ja tällä kertaa Ram oli kuulollakin. Hyppyradan nollasta ei ollut meille mitään hyötyä, mutta agiradan nolla (jolla myös voitettiin miniykköset) oikeutti siirtoon kakkosluokkaan! :)