Pikku hörökorva on "saanut" viettää jo viitisen päivää ihan yksikseen. Ainakin melkein.

En ole huomannut Noomissa suurempia muutoksia juoksusta aiheutuen. Nyt se vain nukkuu aamulla pidempään ja on muutenkin ehkä vähän laiskempi. Housujen se on antanut olla jalassa ilman ongelmia, muutenkin ihan helppoa sen kanssa on ollut.

Nyt jo oon ehtinyt tylsistyä! :D Normaalisti on kaksi koiraa treenattavana, nyt vain yksi, jonka kanssa ei voi edes mennä hallille tai ohjattuihin treeneihin! No, ehkä me kestetään tämä muutama viikko... :) 

Nyt ollaan tehty muutamana iltana aina pikkujuttuja iltaruuan yhteydessä. Ollaan korjailtu seuraamisen paikkaa (on meinannut valua liian eteen) ja tehty vähän noutoja. Eilen illalla sheippailtiin pitkästä aikaa merkkiä, N oli aivan tohkeissaan. Sheippailin myös hihnan nostamista suuhun, pitäisi tehdä useamminkin muidenkin esineiden kuin noutokapuloiden nostelua.

Lopuksi vielä pari videota tiistailta: seuraaminen ja metallinouto. Metskussa nytkähtää kapulaa heitettäessä ja toimii huolimattomasti kapulalla, mutta vihdoinkin olen tyytyväinen paluuvauhtiin. Seuraaminen näyttää videolla ihan kivalta. Nyt mihin keskitytään on paikan vahvistaminen, jotta päästään ottamaan pidempiä pätkiä kaukopalkalla sekä käännösten kanssa saa olla tarkkana, N on nyt meinannut pudottaa kontaktin hetkeksi varsinkin oikeaan käännöksissä.