Viikko alkoi taas agilityn merkeissä. Harjoiteltiin lähinnä yksittäisiä esteitä, muutaman kerran paria hyppyä peräkkäin. Rami on alkanut tykätä liitelystä. Se kuumenee lelusta kovin ja vetää kunniakierroksia ravistellen lelua, mikä on tosi hyvä juttu. Kiihtyessä hommat tosin menee helpommin sähläämiseksi, varsinkin kun ukkeli ei oikein vielä edes tiedä kunnolla mitä tehdään. Luulenkin että tämän vuoksi käytän jatkossa enemmän namipalkkaa näin alkuvaiheessa, jotta ensin opitaan vähän rauhallisemmin esteiden oikeat suoritustavat. Sen jälkeen on sitten hyvä hakea lisää vauhtia lelulla. Myös kauemmas irtoamisia täytyy treenailla namialustoilla enemmänkin.

Otettiin aluksi hyppyjä yksittäisinä sekä takaa kiertämistä esteelle. Piti myös muistutella, että estettä ei hypitä edestakaisin kymmentä kertaa peräkkäin (se olisi ollut Ramin mielestä kovin hauskaa).
Putkeen meni vauhdilla. Otin muutaman kerran putkeenmenoja lelupalkalla ja pari kertaa myös niin että namialusta oli kauempana.
Kepit ei olleet mitkään parhaat, aloituksen haki tällä kertaa pääasiassa hienosti, mutta muuten vähän laiskaa. En saanut lelullakaan ihan huippuvauhtiin, meni joko keskinkertaista vauhtia kepit hyvin läpi tai aloitti supervauhdilla mutta jätti pari viimeistä väliä malttamattomuudessaan välistä.
Puomin kontaktia, nostin taas puomille. Tällä kertaa laitoin kosketusalustan maahan ja hyvin tarjosi tassuja oikeaan kohtaan.



Noomi on harjoitellut nyt päivittäin hihnakävelyä. Se sujuukin jo paremmin, kävelee rauhallisesti vierellä suurimman osan ajasta. Vastaantulijat kiinnostavat ja vähän pelottavatkin. Luoksetulo sujuu edelleen mainiosti myös.
Madotin Noomin sunnuntaina, sen jälkeen päivällä oli vähän vaisuna ja oksensi. Iltaa kohden reipastui.