Eilen ei päästykään sm-porukan mukaan treenaamaan, vaan jouduttiin homehtumaan kotona johtuen minun hammaslääkärireissusta (poistettiin taas pari hammasta, treenaaminen olis ollut vaikeaa kun ei voinut melkein suuta avata :-D).

Tänään mentiin päivällä Myllyojalle Tarun ja Nitan kanssa treenaamaan. Käveltiin kentälle ja koska oli niin kuuma, Rami oli ihan läkähdyksissään. Vein sen noin viideksi minuutiksi varjoon makoilemaan jotta viileni vähän.

Otettiin muutama suht' lyhyt seuraamispätkä patukkapalkalla. Hyvin jaksoi pitää kontaktin.
Sitten ketjutettiin pitkästä aikaa, L muotoinen seuraamiskaavio (suunnilleen samanlainen kuin meillä oli viime kokeessa, vähän pidempi), jättävät ja luoksetulo.
Seuraaminen oli tosi hyvä, ei oikeastaan moitittavaa. Pitäis ottaa vanhempi digikamera mukaan treeneihin joku kerta niin sais videolle, haluaisin nähä onko se tarpeeksi tiivistä ja muutenkin onko paikka oikea.
Liikkeestä maahanmeno oli tosi hieno, nousi hyvin istumaankin nopeasti.
Liikkeestä seisomisessa meni ekalla kerralla maahan > uudestaan ja teki hienosti.
Luoksetulossa kun kutsuin, samaan aikaan jalkapalloa vieressä pelaavat lapset huutelivat jotain, jolloin Rami ei kai kuullut käskyä kunnolla. Se oli epävarma, pitikö lähteä ja tuli puoli matkaa ensin tosi hitaasti. Otin uudelleen ja sanoin käskyn mahdollisimman selkeästi, nyt tuli hyvin ja nopeasti.

Sitten Taru vielä käskytti meille liikkeestä seisomisen kertaalleen ja muutaman seuraamisen alun joissa on ollut ongelmaa. Hyvin Rami nekin teki.

Treenailujen jälkeen käytettiin koirat uimassa. Rami ei ole vielä uskaltautunut kunnolla uimaan, vaikka innoissaan kahlaileekin jo melko syvälle.

1244662034_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244662118_img-d41d8cd98f00b204e9800998e