Nyt ollaan treenailtu vähän avoimen liikkeitä ja katseltu että missä vaiheessa ne on. Meinasin jo miettiä että josko mentäiskin suoraan avoon - mutta sinne on kuitenkin sen verran matkaa että luultavasti on sama hakea ne loputkin ykköset alosta ja hankkia samalla lisää kisakokemusta ;)

Avoimessa siis kesken meillä on paikallaolo täysin. Kun alokkaankin paikallaolo ei ole mikään satavarma niin pitää todella tehdä töitä tuon avoimen suhteen. Kotona sisällä pysyy kyllä ylikin 3min, pihalla niin että olen nurkan takana pysyy ainakin 1min (enempää en ole vielä ottanut). Tänään kun kokeiltiin parkkistreeneissä, pysyi kun käväsin äkkiä piilossa. Sitten kun nostin aikaa viiteen sekuntiin, nousi istumaan tai otti askeleita. Pidennettiin aikaa sitten ihan sekunti kerrallaan ja päästiin pari kertaa onnistuneesti kymmenen sekunnin paikallaolo. Noh, eiköhän tämäkin ala tästä sujua, kun nyt ilmat alkaa lämmetä ja maa on kuiva niin voidaan hinkata sitä paljon. Tavoitteena olis tämän kesän aikana saada paikallamakuu kuntoon, siis ihan oikeasti varmaksi!

Muut liikkeet avoimesta onkin sitten ainakin suurinpiirtein hallinnassa. Luoksetulon pysäytys ei ole vielä täysin valmis, ottaa askeleita mutta melko nopea kuitenkin. Tätä ei olla paljon treenattu mutta on sisäistänyt nopeasti. Nyt eilen otettiin ekaa kertaa pitkään aikaan ja heti tajusi. Kun pidän eri käskynä kuin alon luoksetuloa niin ei edes sekoita enää!

Nouto on ollut aina meille melko helppo. Nyt uutena ongelmana tuo pureskelu, vähän ollaan jo saatu pois mutta pitää vielä hioa. Muuten oikeastaan valmis liike, vähän varmuutta siihen ettei lähde heti heittäessä kapulan perään.

Kaukot on vähitellen vuoden epäsäännöllisellä treenillä melko hyvin hallinnassa myös. Välillä on havaittavissa pientä hitautta istumaannousussa mutta muuten aika hyvä. Ei edes liiku ollenkaan.
Myös avo-jäävät on olleet jo pitkän aikaa jossain aivojen sopukoissa, ne palauteltiin mieleen ja ei ongelmia.
Avoimen hyppyä eilen otettiin ekaa kertaa omalla lautaesteellä. Hyvin se sen tajusi heti, vähän vielä treeniä :D

Mietin nyt tässä että millon se seuraava alokkaan koe sitten olis, ajattelin etten kiirehtis nyt kamalasti. Ehkä viimestään kesäkuussa.. hmm katsellaan :D

----

Sunnuntaina käytiin päivällä treenailemassa Stara-snautserin ja omistajansa kanssa. Otettiin sillon vain jotain ihan pieniä juttuja ja palauteltiin kokeesta. Vähän kuvia snausseista:

1240251149_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Ramia jyrätään :D

1240251312_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Parrat ojennuksessa, oli vähän tuulista ...

----

Ja tänään treenattiin taas parkkipaikalla, Saritan ja Roopen kanssa. Ihan hyvin meni. Ramilla tuo keskittyminen on vähän vaihtelevaa siinä pyöriessä, mutta sitten kun oikeasti tehään jotain niin on täysillä mukana. En tiiä mitä tälle tekisin vai tekisinkö mitään...

Parhaiten tuo ihme kyllä on mukana sillon kun otetaan koemaisesti. Tänäänkin ketjutettiin vähän seuraamisia, ja kummasti vire nousee mitä pidempään tehään palkatta. Rami tykkää käännöksistä seuruussa, ja ne on kivoja vireennostattajia. En edes vapauttanut kunnolla liikkeiden välissä, vähän vaan kehua ja uusi liike. Näin tein kokeessakin ja toimi tosi hyvin.

Rami on kyllä muuttunut tosi paljon lyhyessä ajassa, nykyään paras palkka yleensä on patukka tai pallo, ennen se oli poikkeuksetta nami. Edelleen nameja käytetään mutta ei niin paljon kuin ennen.
Toivottavasti saadaan tälläkin viikolla tehokasta treenausta aikaan :D

- Jenna ja Rami