Tänään treenattiin iltalenkin yhteydessä taas yliopiston parkkiksella. Kohta näyttäis että lähikentätkin alkaa olla kuivat! :)

Seuraaminen oli tosi hienoa. Hyvä kontakti ja vire. Paikka oli just oikea, edistäminen on nyt poissa täysin. Jaksaa seurata palkatta tosi pitkään, otinkin muutaman pidemmän, jossa paljon käännöksiä. Juoksuosuudessa usein pudottaa kontaktin, tällä kertaa sekin pysyi, hienoa. Aluksi oikealle käännös oli vähän laiska, palkkasin oikeasta suorituksesta ja teki sitten kunnolla. Ketjutin pari pientä pätkää niin että vapautus väliin ja sitten uudestaan ilman palkkaa välissä. Ihan hyvin meni, vieläkin vähän mua häiritsee kun Rami tahtoo jäädä vähän unelmoimaan vapautuksen jälkeen. Kokeilinkin pari kertaa niin, että en vapauttanut varsinaisesti, kehuin vain parilla sanalla ja jatkettiin. Näin sujui paljon paremmin, saa nyt nähdä miten päätän tehdä siellä kokeessa.

Jättävät otin pariin otteeseen ketjuttaen (väliin luoksetulon) ja meni ihan nappiin. Näistä ei mitään erikoista sanottavaa, hyvin stoppasi seisomaan ja maahanmeno oli melko nopea.

Luoksetulo oli aika super! Tosi nopea ja hyvin hidasti loppuun ja oikein suora perusasento! Ehkä se nyt meneekin kokeessa hyvin, kun ehdin jo pelätä että se on lopullisesti pilalla sen mun pysäytyskokeilun vuoksi.

Paikallamakuu 2,5 min tosi hieno, ei vilkuilua juuri lainkaan. Pari kertaa vilkaisi kun meni auto takaa. Eipä siinä häiriötäkään ollut enää yhdeksän jälkeen illalla juuri, mutta hyvinpä meni.

Että tällästä :D ehkä me selvitään siitä kokeesta. Huomenna olis suunnitelmissa suunnata kenties Myllyojalle Nitan ja Tarun kanssa treenailemaan, pitää ottaa paikallamakua häiriössä.

- Jenna ja Rami