Eli tämä viikko aloiteltiin taas treeneillä sm-porukassa maanantaina. Liikkeitä otettiin sm-kisatyyliin eli parin liikkeen pätkissä käskytettynä.

Aluksi luoksepäästävyys ja paikallamakuu. Luoksepäästävyys oli hieno, ei mitään ongelmaa. Paikallamakuussa pysyi muuten hienosti, nousi aika lopussa puoliksi istumaan, johtuen suuresta häiriöstä. Viereiset koirat oli nousseet ja niitä käytiin laittamassa takaisin, Ramia kiinnosti myös vähän matkan päässä leikkivät bc-pennut.

Seuraamiset oli ihan ok. Molemmissa alkupätkissä vähän haahuili, varsinkin hihnassa seuraamisessa. Lähti mukaan kunnolla ensimmäisessä käännöksessä, siitä eteenpäin olikin sitten hyvää seurausta.

Liikkeestä seisominen oli aika kamala. Se oli lähellä paikkaa, jossa pennut olivat ja Rami haisteli aika järkyttävästi. Alun seuraaminen oli kamalaa, pysähtyi kuitenkin kun sanoin käskyn tavallista kovemmin. Lopussa kaksoiskäsky. Hyppykään ei ollut kehuttava. Ensimmäisellä yrityksellä jäi haistelemaan hyppyä samalle puolelle. Toisella yrityksellä hyppäsi, mutta jäi haistelemaan toiselle puolelle... no, kolmannella yrityksellä heitin pallon heti hypätessä. Pitää tosiaan tutustua vieraisiin esteisiin.

Liikkeestä maahanmeno oli vähän samaa luokkaa seisomisen kanssa. Seuraaminen oli ehkä hitusen parempaa. Maahanmeno oli kuulemma hidas. Lopussa nousi vain puoliksi istumaan, joten kaksoiskäsky siinäkin.
Luoksetulossa tuli laukalla, tosin hitaammin kuin yleensä. Silti törmäsi jalkaan.

Ei kyllä jäänyt kovin hyvä fiilis näistä treeneistä... No, saatiin me lopuksi vielä ihan kivoja seuraamispätkiä ja otettiin vielä ihan loppuun, kun kaikki muut oli lähteneet, Tiinan ja Lillin kanssa yhteispaikallamakuu. Siinä Rami ei haistellut tai vilkuillut kovin pahasti.

-----------------

Tänään sitten illalla tokoteltiin taas yliopiston parkkiksella. Aluksi Rami oli tosi outo. Se otti hyvin kontaktia sivulla, seuraaminen oli vähän laiskaa. Sivulla ollessa kun pyysin maahan, jäi toljottamaan mua aivan kuin ei olis tajunnut, mitä piti tehdä. No, kokeiltiin muutama kerta ja palkkasin sitten kun meni. Sen jälkeen päätin sitten viedä Ramin paikalle makaamaan, jotta tekis innokkaammin kun joutuu hetkeksi jäähylle.

Sen jälkeen sujuikin paremmin, saatiin tosi hienoja seuraamisia. Vaikka mentiin melko läheltäkin toisia koiria, ei pudottanut kontaktia. Tässä huomasin, että oon ehkä liikaa painottanut tuota että ei saa edistää, eli palkannut taakse, koska nyt näytti välillä että jätättää. Pitääkin alkaa vaihtelemaan tuota palkan suuntaa.
Sitten Paula katsoi meiltä luoksepäästävyyden pariin kertaan, tosi upeasti pysyi! Tässä on ollut se ongelma että menee vastaan, nyt kyllä se on korjautunut hienosti kun ollaan saatu siihen enemmän treeniä!
Sitten otettiin yhteisesti paikallamakuu. Pysyi hyvin ja piti kontaktinkin melkein koko ajan. Nenä taisi kerran käydä maassa kuitenkin, mutta muuten hyvä. Nousikin hyvin ensimmäisellä käskyllä.

Nyt meillä on todennäköisesti loppuviikko taukoa, koska lähden itse torstaina reissaamaan. Huomenna voitais ottaa jotain ihan pientä treeniä vielä ja sitten taas maanantaina jatketaan :--)

1243973695_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- Jenna ja Rami