Tänään päästiin sitten vihdoin käymään m&m liikkeessä tuhlaamassa tokokokeesta palkinnoksi saamamme huikea 8€ lahjakortti. Kuten suunnitelmissa oli, ostin uuden naksuttimen. Sitä sitten kokeiltiin jo siinä halpa-hallin parkkipaikalla kun odoteltiin kyyditsijöitä kaupasta. Otettiin vaan pieniä kontaktiharjoituksia ja pikku seurauspätkiä, ihan kiitettävästi meni vaikka vettä tihkutti ihan kivasti.

Sitten heti kun päästiin kotiin, lähdettiin treenaamaan yliopiston parkkipaikalle taas vaihteeksi ;) Siinä vaiheessa satoi jo vähän (..) enemmänkin, mutta päätin kuitenkin lähteä, että saataisiin välillä treenattua sateessakin.
Aluksi ei kyllä meinannut onnistua mikään. Seuraamisessa oli oikea paikka, mutta kontakti oli jossain. Luoksetulo oli järkyttävän hidas ja tietenkin (!!) rapakot oli pakko kiertää. Kokeilin pientä paikallaoloa, pysyi kyllä mutta siirteli jalkojaan ja takapäätään koko ajan. Sitten otettiin noutokapulan pitämistä. Mehän ollaan nyt aloitettu kunnolla treenaamaan tuo pureminen siitä pois ja tänään siltä osalta sujui kyllä tosi hienosti, en huomannut yhtään kertaa että olis maiskuttanut kapulaa suussaan, jee! Otettiin ihan jo kapulan nostamisia ja sivulle tuomisia vähän matkan päästä, ei pureskelua! Kokonaisuudessaan en halunnut noutoa nyt ottaa, koska vauhtia ei olis ollut märällä alustalla. Kokeiltiin vielä metallinen ja hienosti piti ilman maiskutteluja (kyllä, koirani puree metallistakin kapulaa....)
Sitten siinä kun oltiin treenaamassa kapuloita, paikalle saapui tuttuja kassilaisia, Paula ja Poppanen sekä Birgitta ja leonbergit. Meitä pyydettiin mukaan treenaamaan ja tosi kiva että saatiin häiriötä :--D Eipä me paljon voitu tehdä, mutta sentään jotain. Porukkaan liittyi vielä yksi koirakko, tervu meidän treeniryhmästä.
Meillä meni lopulta ihan hyvin, saatiin muutama ihan kiva seuraamispätkä (kiitos Paulalta lainatun pinkin lelun) sekä liikkeestä seisominen avo-tyyliin. Kokeiltiinhan me vähän ruutuakin, mutta koska Raimo oli niin herkkä kylmyydestä että vauhtia ei löytynyt, ei juuri mitään saatu aikaseksi.
Tarkotus olis mennä samaan porukkaan toistekin treenailemaan (jos saadaan enää käyttää parkkipaikkaa, joku ilkeä yliopiston täti tuli jo kyselemään onko meillä lupia..)

Loppuun vielä kuvapläjäys eiliseltä iltalenkiltä:

1241553225_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241553409_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241553599_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- Jenna ja Rami