Oltiin taas varattu Hiukkavaarasta halli tunniksi Anniinan kanssa.

Alkuun 3min paikallamakuu piilossa. Hienosti pysyi pää maassa, Anniina tarkkaili. Häiriötähän tässä ei ollut, siihen siis edelleen tarvitaan paljon treeniä.
Sitten otettiin seurailuja (videollakin) ja ihan kivasti elikko pysyi mukana. Paikka ei ollut ihan täydellinen koko aikaa, mutta kontakti kuitenkin pääasiassa pysyi mallikkaasti, mikä on pääasia. Sivuaskeleitakin vähän kokeiltiin (näkyy myös videolla), ei ehkä käyttänyt peräpäätä aivan tarpeeksi hyvin.
Kaukoja avoimen vaihdoilla, ihan kivat pitkältäkin matkalta. Ei mitään supernopeaa toimintaa, mutta pääasia että tekee kaikki vaihdot. Ei edennyt eikä mennyt taaksekaan (mitä on viimeaikoina tehnyt i-m vaihdossa).
Nouto pariin kertaan, en tykkää. Tätä pitää hioa. Ensiksikin ote kapulasta pitäisi olla kulmureiden takana, Rami pitää jollain poskihampailla (saattaa myös pureskella). Ja vauhti, toi taas ravilla. Treeniin menee siis ote näin alkuun ja vauhtia kokeillaan sitten saada jollain tosi kivalla lelupalkalla tms.
Jäävät liikkeet (video). Maahanmeno on jotenkin aika jännä, tykkään tuosta miten se heittäytyi etupäällä maahan. Tassut ilmeisesti luisti alustalla, siitä sitten järkyttyi niin ettei melkein muistanut laittaa peräpäätä maahan. Tuo vauhti ja nopeampi peräpää olis aika kiva yhdistelmä..! Istuminen ihan ok, taaksekävelyssä nosteli tassuja. Seisomisessa voisi olla vähän nopsampi reagointi, mutta ei paha.
Hyppyäkin otettiin, pari onnistunutta.
Lopuksi vielä 1min paikallamakuu piilossa, häiriötä vähän enemmän kun kurssilletulijoita oli odotustilassa. Hyvin pysyi (pääkin).