Rami kisasi tänään ekaa kertaa virallisissa kisoissa, kahden startin verran. Sain yllättyä heti alkuun: tuomari mittasi Ramin miniksi! Sen verran rajatapaus kuulemma kuitenkin, että pitää mitata uudelleen. Vähänkö olis hienoa, jos se oiskin mini! En kyllä yhtään osannut odottaa, luulin että se on ilman muuta medi (vuosi sitten mitattu 38-senttiseksi..).

Ensimmäinen rata meni kokonaisuudessaan ihan kivasti. Alussa Rami ei pysynyt istumassa (kuten ei toisellakaan radalla, äh), mutta ei kuitenkaan varastanut, otti vain muutaman askelen. Kontaktit olivat vähän tahmeat, pysähtyi taas liian ylös (paitsi A ihan ok). Muuten rata sujui virhepisteittä, mutta kolmanneksi viimeisellä esteellä, kepeillä, tuli kielto. En ehtinytkään tässä tekemään valssia kunnolla, kuten olin suunnitellut, (koska Rami ei pysähtynyt keinulle kunnolla) joten Ram häiriintyi huonosta ohjauksesta ja meni ohi keppien aloituskohdasta. Tuloksena siis 5,52 ja 2. sija. Aikaa meni kontakteilla, kun jouduin käskemään alas asti ja kepeillä.
Toisella radalla hyllytettiin jo kolmannella esteellä. :D Ohjasin huonosti, tai siis en ohjannut...

Voin kyllä olla tosi tyytyväinen Ramiin. Se oli tosi vauhdikkaana ja ihanan innoissaan radalla. Nyt mun pitäis vaan opetella ohjaamaan, niin tuloksiakin alkaisi syntyä. :D