Tänään vihdoin oli koulun kenttä sen verran sula, että sinne viitsi mennä treenailemaan, ihanaa. Tätä me ollaan odotettu puoli vuotta ;)

Aloitettiin taas seuraamisella. Hienosti, vaikka en nostattanutkaan aluksi millään palkalla. Sitten vähän näytin palloa ja riehutin ja otettiin heti perään (liian) pitkä pätkä seuraamista, jossa paljon käännöksiä ja pysähdyksiä. Mahtava vire, paikka, kontakti. Tänään treenattiin liikaakin seuraamista, hyvin se meni mutta pitäis varmaan vähän rajottaa, ettei kyllästytä täysin jos sitä koko ajan hinkataan. Jotenkin näistä meidän treeneistä tulee vahingossa seuraamispainotteisia vaikka tarkotus olis ollut joku ihan muu :D

Jäävät tänäänkin ok. Ekalla kerralla kun otin maahanmenon, jäikin vain istumaan. Otin uudestaan ja sanoin käskyn eri äänensävyllä, meni maahan, joskin vähän hitaasti. Naksauteltiin pari nopeaa maahanmenoa ja sitten sekin sujui moitteetta. Seisominen normaalin nopea.

Luoksetulo oli ihan super taas. Tosi nopea, suora perusasento. Kerran varasti.

Paikallamakuuta otettiin kahteen otteeseen. Ensin 2,5 min ja sitten heti perään vähän alle 2 min. Hyvin pysyi maassa, joskin vilkuili molemmilla kerroilla.

Näinpä. Ihan hyvillä mielin voidaan mennä sinne kisoihin ylihuomenna. Huomenna vielä jotain kevyttä treeniä. Tänään liikkeiden välit oli ehkä hieman paremmat, ei jäänyt pahasti unelmoimaan ketjutuksessa. Jälleen pysyi paremmin mukana kun en vapauttanut kunnolla, vaan melkeinpä seurautin vähän ja otin sitten taas uuden liikkeen. Ehkä tämä on se meidän tapa tehdä ne putkeen.

Jännittäää jo "hieman" :D
- Jenna ja Rami