Perjantain ja lauantain välisenä yönä Noomille iski mahatauti. Lauantaina ulosteessa oli myös verta, joten soitettiin päivystävälle eläinlääkärille. Meillä sattui olemaan antibioottia jäljellä viime kerrasta, joten lääkäri neuvoi aloittamaan sen. 
Noomi kuitenkin koki ihmeparantumisen lauantai-iltana, ja sunnuntaina oli jo täysin normaali. Sunnuntain tokot jätettiin kuitenkin väliin.

Viikonvaihteessa sain myös taas Noomin nypittyä, tällä kertaa ennätysajassa. Koko operaatioon meni ehkä suunnilleen viisi tuntia. Noomi on oppinut olemaan ihan nätisti jo. :)

Nyt ollaan tehty sitten lähinnä sisätiloissa jotain pieniä tekniikkatreenejä. Noomin avoimen kaukot on jo ihan mukavalla mallilla, matkaa pitäisi alkaa kasvattamaan seuraavaksi. 
Nyt vihdoin sain myös aikaiseksi hioa tunnaria kotona. Noomi osaa nyt hakea kapularivistöstä oman kapulan, vielä kuitenkin kapulassa täytyy olla ruuan hajua mukana. Pikkuhiljaa täytynee vähentää sitäkin. Sain Noomin rauhoittumaan kivasti kapuloille mentäessä niin, että laitoin nameja lattialle kapuloiden eteen.
Video.

Ramin kanssa oltiin eilen agitreeneissä. Tehtiin pitkästä aikaa pöytää, joka sujui ihan hyvin. Tehtiin myös persjättöä lyhyellä hyppy-putki-putki-hyppy -radalla putkien väliin. Itse meinasin ensin kääntyä liian aikaisin, mutta lopulta onnistui ihan hyvin.
Rami on nykyään treeneissä tosi kivasti kuulolla. Haistelut on tosi nopeasti tässä syksyn aikana vähentyneet lähes olemattomiin. Syyskuun treenitauko oli varmaan ihan hyväksi. :)