Mentiin tänään iltapäivällä treenailemaan taas yliopiston parkkipaikalle. Alkuun otin seuraamista vähän ja palkkasin pallolla taakse. Sitten ketjutettiin liikkeestä maahanmeno, luoksetulo ja liikkeestä seisominen. Liikkeet teki tosi hyvin, niiden välillä haisteli maata ja jäi vähän unelmoimaan.
Mietin tässä että kumpi olis kannattavampaa kokeessa, se että vapauttaa ja kehuu liikkeiden välissä ja innostaa vai se että ei edes vapauttais? Pitää vielä miettiä tässä ja katsoa kumpi ois parempi.
Sitten otin vielä pidempää seuraamista, paljon käännöksiä ja juoksuosuuskin. Tosi hyvin oli mukana. Ketjutin vielä liikkeestä maahan ja liikkeestä seisomisen ja yritin saada pysymään mukana liikkeiden välissäkin, meni ehkä vähän paremmin.
Sitten otin paikallamakuuta. Ensin vähän lyhyemmällä matkalla, kun käveli ihmisiä parkkiksen läpi. Hyvin pysyi 2,5 min vaikka vilkuilikin. Sitten otin uudestaan heti perään kun ei ollut enää niin ruuhkaista, ja otettiin melkein kolme minuuttia. Ei edes vilkuillut juuri yhtään, tosi hieno.

Luoksetulo oli ihan hyvä myös tänään, vaikka se toissapäivänä treenatessa alkuun epävarma. Pysähtyi parin metrin päähän minusta kun oltiin harjoiteltu pysäytystä. Ei olis varmaan pitänyt.. mutta muutamalla toistolla sain sen sitten tulemaan ihan nopeasti suoraan sivulle.
Tänään ei pysähtynyt kertaakaan, mutta vauhti ei ollut ehkä parhaimmillaan, vaikkakin suht nopea.

Vielä näinä parina päivänä ennen koetta ajattelin treenata vähän ketjuttamalla ja joka päivä paikallamakuuta.
- Jenna ja Rami