Noomi oksenteli eilisen aamun eikä ruoka pysynyt sisällä. Ei olisi kuulemma edes halunnut ottaa ruokaa (yleensä niin ahne), houkuttelemalla oli syönyt vähän. Sitten kuitenkin piristyi iltaa kohti ja illalla olikin jo aikalailla normaali. Sitten viime yönä heräsin ennen neljää kun Noop yökkäili ja Rami tuli sänkyä vasten kauhistuneena. Rami jostain syystä pelkää Noomia, kun se oksentaa, se menee niin kauas kuin pystyy (pöydän alle tai jos se ei ole mahdollista, johonkin nurkkaan kyhjöttämään)?
Sitten jatkettiin unia (Rami pöydän alla), seuraavan kerran yökkäiltiin tunnin päästä viiden aikoihin. Kuuden jälkeen Noomi söi (ihan hyvällä ruokahalulla) riisiä ja sitten olikin kuulemma nukkunut taas pitkään. Tuon aamuviiden jälkeen ei ole nyt oksentanut, eli ehkä nyt olisi jo ohi.

Ilmeisesti siis jotain vatsatautia..? Toivottavasti ei tartu Ramiin, tai jää viikonlopun reissu tekemättä. Nyt päivällä Noomi on ollut tosi reipas, kiusannut Ramia ahkerasti ja kaikkea muuta normaalia. Harmillisesti tänään jää sitten pentukurssin toka kerta käymättä, ei viitsitä mennä tartuttamaan muita ja muutenkin ehkä viisasta olla ihan rauhassa pari päivää.

1268924754_img-d41d8cd98f00b204e9800998e