Viime tiistaina siis käytiin yliopiston nurtsilla Tiinan ja Lillin kanssa tokoilemassa. Ihan ensin ennen Tiinan saapumista, otettiin Ramin kanssa ruutua muutamaan otteeseen. Laitoin pari kertaa namin ruudun takaosaan ja sitten vielä pari kertaa ilman namia ruudussa. Hyvin osui oikeaan kohtaan.
Sitten otettiin seuraamisia, ihan hyviä. Jättävät ok. Nouto puisella kapulalla kerran, tosi hieno, tuli nopeasti takaisinkin ja sama metallisella yhtä hyvä.

Sitten ongelma: sivulla maasta istumaannousu. Hidas ja ei edes nouse täyteen asentoon. Sitä siinä korjailtiin. Menin palatessa metrin päähän sivuun ja sanoin käskyn "sivu". Joutui hakemaan paikan niin että nosti itsensä kokonaan ylös. Nyt olis tarkoitus sitten vähitellen hivuttautua lähemmäs mutta niin että edelleen haetaan se paikka kunnolla.
Paikallamakuuta otettiin yhteisesti, ensin jotain 1-2min. Alussa Rami ei mennyt kunnolla maahan (jätti pään ylös..) joten palasin ja otin uudelleen sivulle ja sain sen menemään.
Toinen paikallamakuu vielä 2min, ei mitään ongelmaa.

Tänään käytiin illalla norssin kentällä ottamassa pienet tokot.
Aloitettiin 3min paikallamakuulla. Ei mitään valittamista, hyvin maahan, hyvin pysyi nokka maassa. Loppuasento tosin vielä niin että menen kauemmas.

Sitten otettiin koemaisesti (ilman palkkaa välissä): kaksi seuraamiskaaviota, jättävät ja luoksetulo.
Seuraaminen oli pitkästä aikaa tosi virkeää eikä löntystellyt perässä vaikka otettiin pitkiä pätkiä. Käännöksetkin ihan hyvät, vasen vois olla tiiviimpi.
Liikkeestä seisominen normaalin hyvä. Pysähtymisnopeudesta en tiedä, pitäis saada videoija tai joku joka sanois miten menee.
Luoksetulo aika pitkältä matkalta. Ihan hyvä, ei parasta, mutta laukkasi lujaa, ei kuitenkaan tarpeeksi lujaa.
Liikkeestä maahanmenossa jätti ekan kerran pään ylös, ihme. Otin alusta ja meni oikein. Loppuasentoa en edes ottanut.

Sitten palkkasin heittelemällä palloa ja nameilla. Otettiin myös vähän vietikkäitä seuraamispätkiä ja oli tosi hyvä paikka ja vire.

Sitten oli tarkoitus ottaa nouto kerran ja heittää kapula taas reppuun. No, ekalla kerralla otti varaslähdön, mutta toi takaisinkin laukalla joten palkkasin. Tokalla kerralla oikein hyvä vauhti, ei ottanut varaslähtöä ja siihen sitten jätettiin.
Sen jälkeen vielä ruutua pari kertaa nami ruudussa ja pari kertaa ilman, hyvin osui taas.

Huomenna jatkamme tokoja ;--)
- Jenna ja Rami