Nuorten suomenmestaruudet lähestyy. Ja tuntuu lähinnä siltä, että liikkeet alkaa hajota käsiin. Ruutu on välillä ollut hukassa. Kaikki liikkeet teoriassa voisivat onnistua, mutta vähän huteralla pohjalla osa kyllä kieltämättä on. Mulla ei kovin suuria odotuksia ole tuloksesta, tehdään mitä osataan(viitsitään) ja kahtellaan miten käy.
Rami on tehnyt hommia pääasiassa ihan hyvällä fiiliksellä viime aikoina.

Rami on myös agiliitänyt ihan vähäsen ihan hyvällä menestyksellä. Katsotaan jos vaikka lokakuussa menisi epävirallisiin kisoihin. Agilityihinkin päästään keskittymään paremmin, kunhan saadaan tuo tokokoe alta pois.

Noomi ei ole edelleenkään aloittanut juoksuja, joten ollaan päästy jatkamaan tokokurssia Active Dogilla. 
Noomilla on myös ollut tekemisessä huikea into ja se onkin keskittynyt jo lähes normaalin tasoisesti häiriöstä huolimatta. Edelleen se kerää kierroksia muista koirista ja on tavallista sinkoilevampi, mutta tämä nyt ei suuresti haittaa. Tänään se näkyi lähinnä luoksetulon ennakoimisena (ilman käskyä) normaalipomppimisten lisäksi. Noomi on kuitenkin oppinut hillitsemään itseään huomattavasti: tänään se ei enää kiihtynyt muiden luoksetuloista läheskään yhtä paljon, kuin aiemmilla kerroilla. 

Ollaan saatu myös tosi kivoja vinkkejä liikkeisiin ja tehty uusiakin harjoituksia. Suurin osa jutuista on meille jo tuttuja, mutta kaikessa on toki parantamisen varaa. Ollaan käyty kurssia jo neljä kertaa, vielä olisi kaksi jäljellä. Toivottavasti juoksuja ei ilmaannu vielä pariin viikkoon.



Noomihan täyttää siis ens viikolla jo 10kk! Hui kamala, senhän voisi viedä jo tokokokeeseen :D Noh, ei se ehkä ihan vielä ole valmis.