Mutta kuitenkin alle! Rami on mini! Olin melkein varma, että helmikuun kisoissa tuomarille oli sattunut jonkinlainen virhe mittauksessa, mutta ei kai sitten. Tänään kisoissa tuomari sanoi, että sehän on selvästi mini. Ovatkohan Ramin tassunpohjat kuluneet neljä senttimetriä vuoden aikana? :D No, ehkä se on aiemmin mitattu vähän eri kohdasta...?

  Kisattiin siis kaksi rataa, agilityrata ja hyppyrata.
  Ensimmäisenä oli vuorossa agirata, ihan kivantuntuinen ja simppeli. Rami oli radalla tajuttoman hieno, se oli täysillä menossa, mutta kuitenkin sopivasti kuulolla. En turhia varmistellut kontakteilla tai kepeillä, kyllä se ne osaa. Ja osasihan se (varsinkin kontakteihin olen tyytyväinen!), virheettä mentiin maaliin. Tuloksena -15,72 ja sija 1 eli Rampan eka LUVA-nolla!

  Toinen rata saatiin videollekin (kiitokset Moonalle!):

  Pikku possu selvästi harkitsi varaslähtöä alussa... Pitää vissiin vahvistaa enemmän paikallaan pysymisiä. Kuten näkyy, ensin mentiin pitkään ongelmitta, kunnes lopussa mokasin ohjaamisessa ja Rami hyppäsi hypyn väärältä puolelta, joten hylkäys. Ei kyllä jäänyt edes harmittamaan, Ram oli niin huippu. :) 
  Hyppyradat on meille (minulle) vaikeampia, kun ei pääse pysäyttämään koiraa ollenkaan! Rami on näköjään sen verran nopea, etten välttämättä pysy perässä. Pitää opetella oikeasti juoksemaan...