1257082565_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Tänään lähdettiin kentälle treenaamaan kunnolla pitkästä aikaa.

Ruutuun mentiin hienosti jo aika pitkältäkin matkalta, edelleen vähän hakeutuu oikeaan reunaan. Kerran kävin laittamassa namin ruudun takaosaan, jonka jälkeen tajusi paremmin hakeutua keskelle. Tosi vauhdilla ainakin meni!

Luoksetulon stoppia naksuttelin taas. Tämä on aika haastava, jos tulee vauhdilla, lähes poikkeuksetta liikkuu monta metriä käskyn jälkeen. Jos pysäyttää monta kertaa peräkkäin, alkaa hidastelu ja ennakointi. Pari kertaa löytyi hyvä vauhti, kevyt laukka niin että ehti pysähtyä hyvin. Ja joka toinen pitää olla läpijuoksu, että ei ala ennakoimaan.

Seuraamista otettiin pari kertaa koemainen L-kaavio. Nyt piti kontaktia paremmin. Käännökset oli taas kivat, vasemmassa vois ehkä reagoida nopeammin.

Sitten liikkeestä istumisen alkeita. Pysähdyin ja sanoin käskyn, hyvin aina jäi. Tästä vain pikkuhiljaa häivyttämään pysähtymistä.

Kerran otettiin myös liikkeestä seisominen taaksekävelyllä. Hyvin kestää paikallaan näinkin. Maahanmenoa ei nyt otettu ollenkaan, kun Ramppa on kaljuna ja maa märkä, ei kiva.

Noutamista vielä loppuun. Nyt en enää sanonut varmistusta ("paikka") ennen heittoa, silti ei kuitenkaan ennakoinut. Hyvällä vauhdilla toi. Vähän ehkä mälvää kapulaa perusasennossa, odotin hetken jotta lopetti ja sitten vasta palkka.