Ramin tokoilut ovat alkaneet kokeen lähestyessä sujumaan koko ajan vain kankeammin ja virheitä on alkanut löytyä ihan ihmeellisistä kohdista.  Odotukset eivät siis ole kovinkaan korkealla ensi viikon koetta koskien... Hienoa olisi, jos pikkukoiran asenne säilyisi kivana ja liikkeetkin menisivät edes vähän sinne päin.

Muutenkin edellisen postauksen jälkeen ollaan jouduttu kokemaan alamäkeä vähän joka asiassa. Viime viikonlopun kaikki treenit menivät kyllä niin pahasti metsään, etten viitsisi edes muistella. Myös säätila on muuttunut masentavaksi, lunta tulee vain lisää, vaikka kohta pitäisi olla jo kesä.

Tänään käytiin hallilla tekemässä pikaiset tokoilut, sain siskon mukaan kuskiksi ja kuvaajaksi. Video siis yllä. Noomi teki pääasiassa tosi kivasti, vähän meinasi ilmetä haistelua siinä vaiheessa, kun ei tehty mitään.
Ruutu oli positiivinen yllätys, löysi oikeaan kohtaan keskelle ruutua varman oloisesti heti ekalla lähetyksellä.  Videolla olevista toistoista ensimmäisessä pysäytin liian eteen ja toisessa liian taakse, eli keskimäärin hyvin! Muuten ei ole sen kummempia kommentteja, paitsi että alokashyppy on aika epäsiisti (askelia käskyn jälkeen) ja noudot voisivat olla nopeampiakin. Ramin pysähdys valui liian pitkäksi, otin vielä toisen paremman toiston (joka ei tullut videolle).
Teetin molemmille myös suurinpiirtein minuutin mittaiset piilopaikallaolot onnistuneesti.