Oletko sinäkin kyllästynyt siihen, ettei laamasi pujottele keppien välistä?  Onko kiikkulaudalle nouseminen yhtä tuskaa? -  Joo! Rami oli tämän viikonlopun agilitykisoissa melko laama. Kuunteli ohjausta ihan kivasti, mutta vauhtia ei ollut kovinkaan paljoa ja kontaktit tehtiin huolimattomasti. Pistän vauhdin vähäisyyden kyllä täysin lämpimän sään piikkiin, Rami ei ole koskaan kyennyt toimimaan täysillä kuumassa. Kontaktien huonous oli varmaankin epävarmuutta, ei olla koskaan tehty vierailla esteillä. Virheitä kontakteilta ei siis tullut, vaan Ram himmaili ja pysähteli liian aikaisin eikä tullut aina kunnolla 2on2off -asentoon.

  Yhteensä mentiin neljä rataa: kolme agirataa ja yksi hyppyrata, kaksi rataa kumpanakin päivänä.
  Lauantain eka rata oli ihan simppeli, Ramilla oli vauhtiakin melkein normaalitasoisesti. Kontaktit teki huolimattomasti ja jopa varasti A:lta alussa. Porsas. Keinulle nouseminen oli todellakin yhtä tuskaa, tosi hidas. Yhdessä kohtaa Rami pääsi ohittamaan hypyn, joten kielto. Muita varsinaisia virheitä ei sattunut. Tuloksena A-radalta siis 5vp, ihanneaika alitettiin muutamalla sekunnilla.
  B-rata olikin sitten astetta hankalampi. Ensimmäinen virhe tuli kepeiltä, meni tokasta välistä vaikka en edes sählännyt mielestäni. Siitä eteenpäin menikin kaikki sitten vähän sinnepäin, hylky taisi tulla putken väärästä päästä ellen väärin muista.

  Tänään olikin sitten paljon kuumempi päivä, mutta sain pidettyä Ramin kuitenkin varjossa häkissä.
  Eka rata oli melko helppo, Rami laamaili taas ja hutiloi kontakteilla. Yksi rima tuli alas, muuten puhdas rata. Yliaikaakin laamalle tuli pikkuisen, tulos 6,85 (ja sija 2).
  Viimeinen rata oli hyppyrata, en olisi varmaan pysynyt perässä jos Rami olisi mennyt normaalivauhtia. Alussa heti kämmäsin ja hukkasin koiran selkäni taakse, mutta se onneksi ajautui siitä huolimatta oikeaan paikkaan. Loppurata olikin sitten parempi, hitaat kepit tosin, mutta virheettä mentiin maaliin. Tuloksena -6,14 ja 1. sija. Nyt Rampella on siis kaksi LUVA-nollaa kasassa, vielä yksi jäljellä kakkosiin!

  Video nollaradalta: