Kevät muuttui päivässä kesäksi, kun lämpömittarin lukemat pomppasivat 15 asteesta 28 asteeseen. Ihan kiva, tosin vähempikin lämpö riittäisi...
Treenailut on siis pakko jättää vähemmälle, ei ole mitään hyötyä yrittääkään oikeasti tehdä mitään tuollaisessa helteessä.

1274024924_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perjantaina oli (tai ainakin piti olla) agilitytreenit. Kouluttajaa ei kuitenkaan näkynyt, joten treenasimme joitain omia juttuja. Pujottelu sujui hyvällä vauhdilla, aloitusvälin löytäminen tuotti alkuun vaikeuksia.

Eilen, kun illalla satoi vettä ja ilma vähän viileni, päästiin tokoilemaan. Tein seuraamisia ja kaukoja. Seuruut ihan ok, ei mitään maailman skarpeinta työtä käännöksissä. Kaukot ihan jees, ei nouse tarpeeksi nopeasti mutta pääasia ehkä että nousee.

Tänään käytiin Anniinan ja Staran kanssa lenkillä ja treenaamassa. Ensin käytettiin uimassa, Rami ei oikein innostunut vielä suuresti. Pari kertaa kävi hakemassa keppiä kauempaa.
Sitten yliopiston nurtseille. Rami sai tehdä alkuun 3min piilomakuun, hyvin oli pysynyt. Hetken päästä toinen, tällä kertaa minuutin mittainen ja Anniina häiritsi käveleskelemällä Ramin ympärillä. Loppuun vielä yksi makuu (en tosin ollut piilossa) jossa Anniina kävi Staran kanssa kääntyilemässä ihan Ramin vieressä ja otti luoksetulon ihan Ramin nenän edestä. Hyvin pysyi, pääkin.

Otin myös luoksetuloja, jotka olivat aika törkeitä. Rami oli ihan läkähdyksissään, joten ei olisi ehkä kannattanut. Pysähtyi melko huonosti, kerran jopa jätti pysähtymättä... Lopuksi otin vielä muutaman takapalkalla ja pysähtyi näissä ihan ok, ei edennyt juuri.
Noudon otin pari kertaa, tulihan se kapula sieltä. Jotenkin Ramin noudot tuntuu niin huolimattomilta.. mutta kyllä tuollasella ihan hyvät pisteet varmaankin saa kokeesta.

Nyt on kuitenkin sitten ilmoitettu kokeeseen, joka on parin viikon päästä.

Osaako joku kertoa, mitä Noomin nenälle oikein tapahtuu. Se vaalenee. Tässä perjantaina otettu kuva, nyt se on kyllä vielä enemmän vaalea. Ja vähän kuiva. Pitäisiköhän tästä huolestua.