En ole viime aikoina kauheasti ehtinyt lenkkeilyn lisäksi puuhastella koirien kanssa. Noomi on kuitenkin harjoitellut ahkerasti arkiluoksetuloa, mikä on jo tosi hyvällä mallilla. Nimellä kutsuen Nopsis ryntää luokse ja saa toki joka kerta palkan. Ollaan käyty paljon jäällä lenkillä, hihnalenkkejä ei vielä tehdä yhteisesti. Oikeastaan Noomi ei ole juuri edes harjoitellut hihnakävelyä sitten ensimmäisten päivien, tänään pitkästä aikaa lähdettiin hihnailemaan. Pääasiassa Noomi kulki hyvin (palkkailin), toisinaan se alkoi riehumaan ja ohikulkijoita piti ihmetellä. Hiihtäjät vähän pelottivat, mutta uskalsi kuitenkin mennä vähän lähemmäskin.
Joitain käskysanojakin se on alkanut pikkuhiljaa hahmottaa, istu-käsky on työn alla ja nimensä se tosiaan tunnistaa kontakti/luoksetulosanana.
Sisäsiisteys on edelleen hyvällä mallilla, tarpeet tehdään ulos pääasiassa.

Noomilla riittää loputtomasti energiaa ja sen kanssa saisi touhuta vaikka kuinka paljon kaikkea. Välillä on pakkokin antaa sille jonkinlaista aktiviteettia, jotta Ramin korvat säästyvät. Se ei ole syötettäessa aivan yhtä holtiton pomppija enää, jaksaa odottaa pidempään ja ruokakupillakin odottaa lupaa.

Noomi on kasvanut hurjasti (kuva). Se on vielä pienempi kuin Rami, mutta uskoisin että muutaman viikon päästä ovat vähintäänkin tasoissa. Maanantainahan se täyttää jo 11 viikkoa, eli ekat rokotuksetkin lähestyy.
Lähiaikoina pitää lähteä tutkiskelemaan uusia paikkoja Noomin kanssa, linja-autossa ja keskustassa ainakin käydään. Omalla autolla se on jo kulkenut vähän pidempiäkin matkoja. Paljon erilaisia ihmisiä on tavattu, Noomi ei tunnu arkailevan ketään, mutta se ei kuitenkaan ole mitenkään yli-innokas (kuten Rami).