Perjantaina oli ihan siedettävä lämpötila, vain pari astetta pakkasta. Meillä olikin sitten treenit kassilla, epistokot viimeisen kerran kunniaksi.

Nyt oli sellainen päivä ettei kyllä meinannut mikään sujua. Oltiin viimeisenä vuorossa ja jouduttiin odottelemaan, Rami veti taas aika haisteluksi. Seuraamiset etenkin ihan kamalia. Luulisin että johtuu siitä, että seuraaminen on niin epävarmaa.
Meidän suoritus oli todella kamala, kokonaispisteiksi laskin kuitenkin Paulan antamasta lapusta ihanat 163p. (oikeasti olisi ollut paljon vähemmän, sillä ainakin kaksi liikettä uusittiin kokonaan)

Tämän jälkeen päätinkin sitten uusia seuraamisen. Nyt ollaan vain imuteltu oikeaa paikkaa, se sujuu tosi hyvin, oon saanut Ramin tosi innokkaasti mukaan. Vähitellen otetaan mukaan häiriöt ja kesto.

Sunnuntaina Anniina ja Stara tulivat meille päin treenailemaan. Pakkanen oli taas noussut melkein pariinkymppiin, ja ei kyllä kovinkaan kauaa viitsitty treenata.
Imuttelin seuraamisia, hyvin teki. Häiriöksi laitoin myös hihnan maahan, jonka päältä sitten käveltiin. Rami ei juuri ihmetellyt tätä, hienosti tuli mukana.
Pari tosi hienoa luoksarin stoppia, pysähtyi heti mutta liukui liukkaalla alustalla. Toisenlaisella alustalla olisi olleet kyllä upeita ja säpäköitä stoppeja. :)

Tänään ollaan otettu piilopaikallamakuuta sisällä - koska ulkona ei ole mahdollisuuksia paikallamakuuttaa, päätin opettaa sen varmaksi ensin sisätiloissa. Hyvin pysyy jo kohtuullisia aikoja (en ole mitannut aikaa).



Nyt vain odotellaan joulua. Rami saa nauttia viimeisistä päivistään ainoana koirana... :)