1272299165_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Noomi alkoi ripuloida yöllä kahden maissa ja kerran oksensikin. Valvottiin aika lailla koko yö, oli sen verran kipeä, ettei alkanut nukkumaan. Yritin antaa vettä, mutta sekin tuli heti ulos. Aamulla ulosteen joukossa oli vertakin. Soitettiin eläinlääkäriin ja saatiin aika kymmeneksi.

Lääkärissä Noomilta otettiin verikokeita. Niistä näkyi, että tulehdusarvot olivat koholla. Lääkäriä huolestutti myös jokin toinen arvo (joka oli matalalla, vaikka olisi kuulunut olla korkealla kun koira on melkein kuiva), mutta en tajunnut sen enempää. Suositteli, että Noomi jäisi päiväksi nesteytykseen, jotta tilannetta voitaisiin seurata ja ottaa uudet verikokeet päivemmällä, joten sinne jätettiin.
Käväisin kotona ja menin iltapäivällä takaisin. Noomi ei ollut ollut enää oksentanut tai ripuloinut ja oli ihan rauhassa kun menin.
Uudet verikokeet otettiin iltapäivällä, tulehdusarvot eivät olleet enää niin korkealla (oli saanut antibioottia).

Saatiin antibioottikuuri siis ja nyt Noomi voi hyvin. Se on ollut välillä ihan iloisenakin, vaikka selvästi ihan väsynyt ja vaisu. Äsken se söi vähän riisiäkin ja pysynyt ainakin toistaiseksi sisällä.