Näyttää siltä, että kesä ei tule ehkä kenties ikinä, kun koko ajan on vain kylmempää. Kaiken lisäksi minuun iski kamala flunssa, joka tekee treenaamisesta ja lenkkeilystä ja ylipäätäänkin olemisesta vieläkin epämukavampaa. Mutta me emme lannistu, tänäkin viikonloppuna ollaan oltu melko aktiivisia.



Lauantaina käytiin Rampen kanssa Moonan agitreeneissä. Tehtiin ykkösluokan rataa. Muuten rata meni ihan ok, mutta putki-puomi-ansa oli vaikea, onnistui jos menin seisomaan puomin eteen (kun putkeen piti mennä). Ihmekös tuo, kun ei olla tuommoisia ansoja treenattu oikeastaan ollenkaan. Oma ohjaus tuntui ihan semihyvältä sekin, onnistuin keskittymään aika hyvin ja muistamaan radan.. :D Puomilla Ram himmaili turhan paljon, pysähtyi alastulolle, mutta etujalat ei olleet ihan kunnolla maassa asti. Tämä tarttee siis treeniä. Kepit menivät tällä kertaa ihan kivasti. Rami oli tosi kivassa vireessä ja meinasi irrota vähän liiankin hyvin... :)
Sunnuntainakin jatkettiin agilityn merkeissä, menin siis katselemaan kisoja ja kannustamaan tuttuja kisaajia AD:lle. Harmitti vähän, etten ollut ilmoittanut Ramia, kun ykkösten radat näyttivät melko yksinkertaisilta...

Tänä iltana raahauduin vielä hallille tokoilemaan, molemmat koirat mukana. 
Ram aloitti, seuraaminen + ruutu -ketjulla. Seuraaminen ihan kivantuntuista Rampeksi, paikka ei pysynyt ihan koko ajan täydellisenä, mutta kelpaisi kyllä kisoissakin tuontasoinen työskentely. Ruutu oli heti mainio, otin kokonaisena (loppuosa myös). Päästin menemään ihan takaosaan ruutua, kun viime treeneissä meinasi pysähtyä turhan eteen. Loppuosakin hyvä, seuraaminen ei mitään parasta mutta kelpaa tuollaisena. Otin erikseen vielä toisen ruudun, jossa palkkasin seisomisesta (ei valittamista).
Ram sai tehdä myös idarin, järjestyksessä seiso-maahan-istu. Toteutti kaikki oikein, eiköhän tuollakin jotain pisteitä saa.

Noomilainen aloitti myös ruudulla. Aluksi Nom oli ihan pihalla (ei olla tehty ruutua pitkään aikana muualla kuin omassa pihassa...), mutta vähän kun helpotin, niin alkoihan se sujua. Lopulta siis kivoja lähetyksiä aikalailla kisamatkalta. 
Noomi teki myös yhden noudon ja yhden pienehkön seuraamiskaavion. Nouto oli hyvävauhtinen, kapulalla toimiminen ei ollut ihan niin törkeää kuin aiemmin, joten oletan että seinänvierustassa tehdyt treenit ovat vähän auttaneet. Seuraaminen ei ollut ihan teknisesti puhdasta, vähän semmoista ihme steppailua. Ei kuitenkaan niin selvää keulimista että olisin viitsinyt puuttua siihen. Noomi oli taas ylienerginen ja liian iloinen hömppäitsensä että jäi tosi kiva fiilis treeneistä. :)

Molemmat piskit saivat vielä lopuksi tehdä vähän puomin kontakteja, ei valittamista kummankaan osalta! Ramikin meni tällä kertaa loppuun asti.

Voisin alkaa tottua tähän, että mulla on kaksi yli-innokasta treenikoiraa! Noomi on ilmeisesti tartuttanut ihanaa asennettaan vähän Ramiinkin.