Tänään siis käytiin siellä ouluhallin parkkiksella treenaamassa petsiestä kerätyn porukan kanssa. Paikalla olivat meidän lisäksi Jaffa parson, Fanny suomenlapinkoira, Hukka lapinporokoira, Stara snautseri ja Neela lk collie.

Meidän treenailut meni keskinkertaisesti. Paikallamakuut pysyttiin, vaikkakin vilkuiltiin. Koko ajan oli vaikea keskittyä. Huomaa, että siitä on kuukausi kun viimeksi treenattiin noin kovassa häiriössä.
Seuraamiset meni loistavasti sen kannalta, että kontakti pysyi ja otettiin melko pitkiäkin pätkiä, mutta se paikka.... edelleen meinaa hakeutua liian eteen. Nyt me ei edetä siinä ennen kun se paikka on kallossa. Se on pakko nyt saada sinne.
Sitten kun seuraaminen ja hyppy on saatu korjattua kokonaan, aletaan miettiä seuraavaa koetta. Siihen voi mennä vielä hetki, mutta eihän tässä mitään kiirettä ole.

Huomenna olis luvassa taas pitkästä aikaa kassin treenit. Saa nähdä ottaako hallissakin pahasti häiriötä. Päivällä kyllä voitais ottaa vaikka ihan viiden minuutin pätkissä pari kertaa tuota seuraamista, että se kohta jäis kunnolla mieleen. Kyllä me vielä tästäkin selvitään :D
Toivottavasti saadaan pian uusi treenitapaaminen tän porukan kanssa järjestettyä, häiriöstä on aina paljon hyötyä.

- Jenna ja Rami